Perussivu

Matkoilta saatua asiakaspalautetta

Armenia-Georgia matkalla olleiden palautetta:

” Asiaan paneutunut, erinomainen matkanjohtaja-opas, paikallistuntemus arvokas lisä (myös vaimon), matkaohjelma kiinnostava kokonaisuus, joustava ja aikataulussa pysyvä, hyvät hotellit ja ravintolat, hyvä bussi ja kuski. Olen suositellut matkaanne” Kokonaisarvosana 10-

” Matka vastasi hyvin odotuksia. Opas oli asiantunteva ja innostunut. Hotellit hyviä, samoin ruoka ja ruokapaikat mielenkiintoisia.” Kokonaisarvosana: 9

” Uskomaton Kaukasia todellakin oli uskomaton. Kiitos mahtavalle oppaallemme Ilkalle ja hänen vaimolleen Isabellalle. Paras opas mitä koskaan on matkoilla ollut. Aidosti kiinnostunut asiakkaista ja mikä tietopankki hän onkaan. Ei voi kuin kehua miestä!” Kokonaisarvosana 9+

”Kohdeoppaan panos oli erinomainen. Järjestelyt pelasivat, huolenpito matkalaisista (keski-ikä aika korkea) tarkkaa ja tietoa – sitä tuli paljon. Sää oli suotuisa.” Kokonaisarvosana 9.

”Ruusut: Paljon nähtävää, enemmän kuin odotin. Erittäin hyvä asiansa osaava opas. Sattui hyvät kanssamatkustajat. Ruoka hyvää. Siistit hotellit.

Risut: Linja-auton turvavyöt oli jo ilmeisesti auton valmistuttua kytketty tiukasti penkin alle eikä niitä voinut käyttää. Kuljettiin kuitenkin mutkaisia, mäkisiä vuoristoteitä jopa lumikorkeuksissa. Olen ollut mukana monella matkalla vuoristo-olosuhteissa eikä vielä ole tullut kuuloonkaan etteivätkö matkustajat käyttäisi turvavöitä” Kokonaisarvosana 9

Ilkan kommentti: Olen keskustellut turvavöistä bussiyrittäjän kanssa ja asia on nyt korjattu. Turvavyöt on irroitettu asiakkaiden käyttöön.  

"Olemme tehneet vuodesta 1986 vuosittain matkoja eri maihin. Tämä Armenian matka oli parhaiten järjestetty ja mielenkiintoisin." (Ulkopoliittisen yhdistyksen matkanvetäjä)

"Tämän matkan jälkeen tiedän, millaiset ovat hyvin järjestetyn matkan kriteerit. Oli koko ajan tunne kuin olisi ollut joku ministeri valtiovierailulla. En tällaista ole ennen kokenut". (VIP-matkalainen).

"Tää ol 23 maa tän meijjän ryhmän kanssa. Kyl Armenia on ollu mielenkiintoisin, missä ollaan oltu." (Matkailijayhdistyksen matkanjärjestäjä)

"Olen ollut oppaana yli 200 massa ja syönyt niissä hyviä ruokia, mutta Sevanilla tarjottu kala-ateria oli yksi parhaista ellei paras." (Suomalainen matkaopas) 

"Ajattelimme ensin tehdä omatoimimatkan, mutta kuulimme ystävältämme, että he olivat olleet Ilkan matkalla ja tilasimme häneltä VIP-matkan emmekä pettyneet. Näimme varmaan monta kerta enemmän kuin olisimme nähneet omatoimimatkalla emmekä olisi tienneet Armenian todellisuudesta yhtä kymmenysosaa. Ihmettelen, mistä kaikkialta Ilkka on tietonsa hankkinut." (VIP-matkalla ollut pariskunta).

Matkan päätöslaulu
Laulu on esitetty viikon matkan päätösillallisella Ronkaisella kevällä 2013.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.05 | 23:50

Eritäin hauskaa luettava, lisää tällaista, eläköön radio JEREVAN!

...
28.04 | 16:04

Hei Finski, minä myös matkustan 29.5.2022 Suomesta Armeniaan Vilnan kautta. Onko sama reitti?

...
28.04 | 15:40

Lähdössä huomenna ensimmäistä kertaa Armeniaan. Varmasti tulee hyvä reissu!

...
09.04 | 13:32

Päivä 5: voisiko kuitenkin olla Ararat-vuori?

...
Tykkäät tästä sivusta