Asiakaspalautetta Armenian viinimatkoista

”Oli suuri ilo olla vieraanasi, sillä tunnet erittäin hyvin Armenian, maan historian ja osaat kertoa mitä uskomattomia tarinoita. Ilman sinua ja uskomattomia suhteitasi matkamme ei olisi ollut näin antoisa. Erityiset kiitokset viinihetkestä Arenin viiniluolassa lauantaina. Olit osannut rakentaa varsin kattavan ohjelman ja viinitilat, joilla vierailimme, olivat toisistaan poikkeavia, persoonallisia ja ohjelmat tiloilla sujuivat hyvin. Viinitilojen lisäksi on tärkeää tutustua myös maan kirjavaan kulttuuriin ja sitä tarjosi kaupunkikierros ja kirkkovierailut. Myös kaikkien ruokapaikkojen valinta osui nappiin. Ehkäpä eniten kiiteltiin lauantain lounasta Old Bridgen viinitilalla.” (Matkanjohtaja, helsinkiläinen somalieri).

”Kiitokset erittäin mielenkiintoisesta tutustumismatkasta Armeniaan ja sen historiaan. Viinitkin olivat pääsääntöisesti hyviä.”

”Kiitokset vielä antoisasta matkasta ja erinomaisesta opastuksesta.” 

 ”Kiitos hienosta kuvakollaasista ja kaikkiaan hienoista matkajärjestelyistä. Olemme saaneet hyvän kuvan Armenian viinikulttuurista, mutta myös paljon muuta informaatiota Armenian historiasta ja nykytilanteesta. Kiitos myös Bellalle, joka varmaankin on avustanut varsinkin loistavan ruokapuolen valinnoissa, sekä uutteralle valokuvaajalle, joka jaksoi seurata ja kuvata edesottamuksiamme koko matkan ajan.”

 ”Tuhannet kiitokset vielä kerran ikimuistettavasta matkasta.”

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.05 | 23:50

Eritäin hauskaa luettava, lisää tällaista, eläköön radio JEREVAN!

...
28.04 | 16:04

Hei Finski, minä myös matkustan 29.5.2022 Suomesta Armeniaan Vilnan kautta. Onko sama reitti?

...
28.04 | 15:40

Lähdössä huomenna ensimmäistä kertaa Armeniaan. Varmasti tulee hyvä reissu!

...
09.04 | 13:32

Päivä 5: voisiko kuitenkin olla Ararat-vuori?

...
Tykkäät tästä sivusta